De soorten degustaties:
-Initiatie in de bierdegustatie ( hoe en waar moeten we opletten als we degusteren )
-Fruitbieren ( van kriek, framboise,..., tot mango, banaan, ... )
-Spontane gistingsbieren ( geuzen, lambiekbieren, farobieren,...)
-Ongeveer 100% ( bieren met een alcoholgehalte van minstens 10% )
-Trappisten ( m.u.v. West-Vleteren* - ter vervanging Bernardus )
-Blind proeven ( aan de hand van een rapportje proeven we en kiezen we de beste Pils )
-Brouwerijproeverij ( er wordt één brouwerij voorgesteld met enkele van zijn bieren )
-Champagne - en Luxebieren
-Comme Vous Voulez ( degustatie volgens uw prijs, op uw maat gemaakt )
-Sintbieren* ( bieren die met de Saint / Sint beginnen )
-Kerstbieren* ( de kruidige bieren, enkel tijdens de wintermaanden – op basis van beschikbaarheid en diversiteit )
-Fleur ( bieren op basis van bloemen )
- ...
Er kan ook op uw vraag een specifieke proeverij plaatsvinden.
(*niet alle bieren kunnen altijd op voorraad zijn. Daarom kijken we altijd voor de beste oplossing en zorgen we voor een degelijk assortiment bieren )
|